Sociaal project MGDF

Op 2 maart 2014 heeft kinderhuis Ramoth een metamorfose ondergaan. Medewerkers van de MGDF bedrijvengroep hebben onder andere binnen 1 dag de hele voorgevel geverfd. Er is besloten een sociaal project uit te voeren met twee doelen. Iets teruggeven aan de samenleving én de saamhorigheid tussen de medewerkers van de bedrijven bevorderen. In totaal zijn ± 130 medewerkers druk in de weer geweest die zondag.

Op maandag 3 maart keken bezoekers van kinderhuis Ramoth dan ook zeer verbaasd. Zij waren de vrijdag ervoor ook al daar, en op maandag was het gebouw bijna niet meer te herkennen. Kinderhuis Ramoth is gevestigd aan de Henck Aaronstraat en huist momenteel 25 kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Het kinderhuis valt onder het beheer van de kerkelijke organisatie Leger des Heils.

Drie hoofdteams waren verantwoordelijk om de dag tot een succes te maken. Het catering team zorgde met hun bruine bonen en BBQ voor de innerlijke mens, terwijl het uitgaansteam de kinderen een gezellige middag bezorgde bij Sha-gi en door te bowlen bij Suit. Aangezien de kinderen voor het eerst gingen bowlen werd het een onvergetelijke dag, die werd beëindigd met een tourbus die hen ook over de Wijdenboschbrug bracht.

Het make-over team zorgde voor de metamorfose door middel van schilderen, opruimen, wieden, timmeren en de electra in orde te maken. Met dank aan Uitzendbureau Kartoredjo, electrobedrijf Santo, schildersbedrijf Kries, ongediertebestrijdingsbedrijf SPC en Doebe’s verhuur is het een onvergetelijke make-over geworden. Binnen 1 dag is de hele voorgevel van kinderhuis Ramoth geverfd, is achter het gebouw helemaal opgeruimd en heeft de garage een hele opknapbeurt ondergaan. Van de garage zijn onder andere alle dakplaten vervangen, de pilaren verstevigd, rotte planken vervangen, de ruimtes zijn opgeruimd en het is helemaal geverfd.

De leiding van het Leger des Heils alsook de kinderen waren zeer dankbaar. De kinderen hebben een lied ter gehore gebracht om de MGDF medewerkers te bedanken. Met dit project heeft de MGDF groep bewezen dat er samen veel gerealiseerd kan worden. De slogan voor de dag was: MGDF e gi baka nanga lobi (MGDF geeft terug met liefde).

Sociaal project

MGDF staat voor

Mitra N.V.

Golden Food Industries N.V. (productiebedrijf van pomtayer)

DTS N.V. (distributiebedrijf food producten)

Future Beverages N.V. (productiebedrijf van Basic One water)